Bemutatkozás
Történetünk
Céljaink
Tevékenységeink
Projektjeink
Alapszabály
Hírek
Belföld
Külföld
Eseménynaptár
Támogatott pályázatok
Információ
Elérhetőségek
Tagszervezeteink
Statisztikák
Hasznos tudnivalók
közhasznúsági jelentések
Szakmai anyagok
Tanulmányok
Jogi dokumentumok
Kife könyvtár
Könyvajánló
Támogatók
Minden adományozónknak köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárultak a KIFE tevékenységéhez és céljainak megvalósulásához!
Linkek
Tagszervezetek
Magyar oldalak
Nemzetközi oldalak
Hírlevél
Hírlevelek
hirlevel feliratkozás
hírlevél leiratkozás
Jelenleg nincs aktuális hírünk
Új év, új kezdet, új lehetőség! - Nők a civil életben műhelymunka sorozat


Kezdődik a Nők a Civil Életben műhelymunka sorozat újabb epizódja

Jó hírünk van azon nők számára, akik szerettek volna, de eddig nem tudtak részt venni a Nők a Civil Életben című projekt műhelymunka programjain, mivel tavasszal indul a három alkalmas bentlakásos tréning újabb sorozata.  A műhelymunkát ajánljuk figyelmébe mindazoknak, akik még nem rendelkeznek tapasztalattal a civil szférában való tevékenykedéssel kapcsolatban, viszont motiváció ébredt bennük vagy pusztán a kíváncsiság hajtja őket a civilek világa iránt.

A tavasszal induló műhelymunkákat a Keresztény Női Felnőttképzési Egyesület (KNFE) két nagyszerű trénere, Vitályos Ida és Tari Irén fogja vezetni, és a csoporttal együtt a következő kérdésekre keresik a választ a hétvégék folyamán: Hogyan lehet a családi életet és a munkát összehangolni egy nőnek az életében? Mennyi önkéntes tevékenység vállalható és lehetséges egy nő számára? Mit tanulhatnak a nők egymástól? Milyen hatással lehet egy nő a társadalomra?

Bizonyára ezeket a kérdéseket minden nő felteszi magában, főleg abban a helyzetben, amikor a természet rendje szerinti hivatástól úgymond kicsit eltérő hivatás ébred a lelkében. Vagyis mi van akkor, amikor egy nőnek van küldetése a világban, feladata a társadalomban? Ha hasonló témák nyugtalanítják vagy érdeklik, vegyen részt a műhelymunka alkalmakon, ossza meg másokkal kételyeit, esetleg konkrét élettapasztalatait és merjen tanulni a vezetőinktől és a hasonló cipőben járó társaitól.

A műhelymunkára jelentkezési lapot valamint bővebb információkat az info@kife.hu e-mail címen lehet igényelni, és a kitöltött űrlapok visszaküldésével 2012. február 20-ig várjuk jelentkezését. A pályázati támogatásoknak köszönhetően a részvételi díj ismét igen kedvezményes lesz (3000 Ft/alkalom, KIFE tagszervezet küldöttjeinek 2000 Ft/alkalom), mely tartalmazza Budapesten a szállást, étkezést és a tréning egyéb költségeit is.

Jelentkezzen és „induljon útra” bátran az új esztendőben!

Nyomtatási nézet Kife, 2012. február 6.
Katolikus Ifjúsági és Felnõttképzési Szövetség
Székhely, postacím 6725 Szeged, Kolozsvári tér 12/b
Telefon: (62) 426-785 | Fax: (62) 426-785
E-mail: info@kife.hu